FOTO-U-NIEK
/

"een beeld van 'n foto"

 

In deze rubriek  zijn foto's  geplaatst die  ik  als "Kunstzinnige Fotobewerkingen"  beschouw.  Door   een  of  meerdere technieken,  of door een  combinatie  van  verschillende  technieken,  wordt  zo  een  beeld  geschapen  dat  voor mij een voorkeur heeft boven een "gewone" foto. Daardoor krijgt het beeld een  uitstraling die sterk doet denken aan een schilderij,  pentekening  of een andere kunstzinnige vorm.   deze keer heb ik gekozen de foto's vierkant te laten zien, omdat de beleving dan compleet anders is.

Verwacht daarom  niet  een aquarel, houtskoolbewerking of een  schilderij  te  zien!  Het  zijn  allemaal  in  oorsprong  perfecte foto's, die één of  meerdere  bewerkingen  hebben ondergaan.

Ik   hoop  dat  u  net  zoveel   plezier  en waardering ondervindt bij het bekijken van mijn werken, als ik heb gehad met het maken ervan!


Hallo beste mensen, ik wil u allen in deze moeilijke en zware tijd van Corona een hart onder de riem steken. Nu we niet meer in de gelegenheid zijn om vrij te gaan en te doen wat we willen, vanwege direct besmettingsgevaar terwijl de meesten van ons in een opgelegde quarantaine verkeren, hoop ik samen met u dat deze crisis snel voorbij is en we onze dierbaren weer in de armen kunnen sluiten.  Ik heb voor iedereen hieronder een aantal bloemenfoto's klaargezet.  Ik wens jullie allemaal héééél veel sterkte!!!


Niek !