FOTO-U-NIEK
/

"een beeld van 'n foto"

 

FOTO-U-NIEK

Even voorstellen: mijn naam is Niek de Jongh en ik ben een gepassioneerd, professioneel fotograaf, en heb me de laatste jaren toegelegd op  "kunstfotografie".  Niet het fotograferen van kunst, maar een kunstwerk  maken van een foto. Mijn hele leven en denken draait om fotografie en het telkens weer nieuwe technieken bedenken om mijn passie, mijn foto's, meer vorm en kleur te geven. om de prachtige wereld om ons heen in alle schoonheid en veelzijdigheid op een andere, kunstzinnige, manier vast te leggen.

Door zelfstudie, het geven van workshops, maar vooral geloven in mijn eigen creativiteit en blijven zoeken naar de ultieme foto, heb ik een brede verzameling van kunstzinnige foto's gecreëerd die de bezoekers, van mijn exposities, regelmatig op het verkeerde been zetten omdat men niet goed kan beoordelen of de tentoongestelde werken geschilderd, getekend dan wel foto's zijn.

In de rubriek  "KUNSTWERKEN" zijn mijn kunstzinnige foto's ondergebracht en in de rubriek "GALLERY"  foto's, welke gemaakt zijn onder bepaalde omstandigheden, dan wel  in de vele kleurrijke omgevingen van onze aarde. De foto's in deze rubriek zijn natuurlijk wel bewerkt maar zijn "gewone" foto's gebleven.   Elke twee  maanden wordt de site ververst  en zijn er nieuwe  en reeds eerder  getoonde foto's te zien.


Het  is  tegenwoordig   geen  kunst   een   "gewone"   foto  te  maken,  maar   het   is   ongewoon  om   een   "kunstzinnige"   foto   te   maken!